Ohjaamotuotteet

Liikkuva toimisto

Sortimo tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita palvelualan ammattilaisille ja muille kentällä toimiville edustajille. Olemme kehittäneet useita eri ratkaisuja, joita voit hyödyntää henkilöautossasikin ja jotka auttavat Sinua pysymään täydellisen organisoituneena tien päällä.

Sortimo Autoassistentti pitää sisällään kaiken, mitä paljon liikeessä oleva huoltoteknikko tarvitsee vierellään.

Autoassistentti toimii kirjoitusalustana, pullonpidikkeenä ja säilytyslokerona. Istuinnojaa vasten järjestelmässä on kaksi taskua mappeja ja muita asiakirjoja varten.

Autoassistentti kiinnitetään niskatukien väliin ja sen korkeutta on helppo säätää kiristysruuvilla. Turvavyö vedetään laatikon ali, jolloin se pysyy ajon aikana paikallaan.

Paljon tien päällä olevat tuntevat samat ongelmat: kansioita, papereita, muistioita, kannettava tietokone – kaiken tulee pysyä mukana paikasta toiseen, autosta toimistoon ja toimistosta autoon. Käytännöllinen Sortimo Automanager on elegantti ratkaisu kaikkeen tähän.

Etupenkille asetettava Automanager on varkaudenestolla varustettu apulainen, jota ilman et tahdo suorittaa työtehtäviäsi. Valmis työasema on aina käden ulottuvilla ja kulkee kätevästi mukana. Sisältä avautuva alusta kannettavalle tietokoneelle ja suuri lokero mahdollistavat koko toimiston kuljettamisen minne ikinä menetkin.