Avoimet työpaikat

Sortimo on markkinajohtaja omalla alallaan ja vauhdilla kasvava toimija. Työskentely meillä on rentoa, ja jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työnkuvaansa. Jos osaamistasi vastaavaa hakua ei ole juuri käynnissä, laita avointa hakemusta tulemaan. Meillä viihdytään oikeasti, tule vaikka itse toteamaan!
Ota yhteyttä

Tule meille töihin

Haussa autot tunteva myyntitykki

Suomen Autokaluste Oy on pakettiautojen tilaratkaisuihin ja liikkuvaan työhön erikoistunut yritys.
Edustamme Suomessa saksalaista Sortimoa, joka on toimialallaan maailman suurin. Nyt etsimme rentoon mutta vauhdikkaaseen työyhteisöömme energistä tiimipelaajaa ja kaupannälkäistä myyjää, mieluiten vieläpä samassa paketissa.

Poikkeusaika ei ole hyydyttänyt moottoreitamme, vaan kauppa on hurissut loistavasti. Suomen Autokalusteella pääset myymään kansainvälisen markkinajohtajan laadukkaita huoltoautokalusteita ja -varusteita. Meidän taktiikkamme ei ole “myy ja pakene”, vaan rakennamme pysyviä asiakassuhteita vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin sujuvasti ja asiantuntevasti. 

Myyjänä tapaat paljon asiakkaita naamatusten, joten tarjoamme matkoillesi viimeisen päälle varustellun esittelyauton. Toki voit surautella ympäri Etelä-Suomen myös omalla kärrylläsi. Osittain myyntiä voi myös tehdä nykyaikaisesti kotoa käsin. Ei väliä missä olet kunhan vaan kauppa käy.

 

Työtehtäväsi
Etsit ja löydät uusia asiakkaita sekä lumoat vanhat kontaktimme kerta toisensa jälkeen.
Olet tarmokas myyjä ja saavutat henkilökohtaiset myyntitavoitteesi.
– Seuraat myyntituloksia ja tartut toimeen, jos jokin jumittaa. (Ja me kyllä autetaan!)
-Voit toteuttaa sisäistä visionääriäsi erilaisissa suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

 

Suomen Autokaluste työnantajanasi

Palkkausmallimme huomioi taitosi! Pohjapalkan lisäksi saat myynnistäsi provisiota.
Molempien määrät sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

– Työntekijöitämme huvittaa oikeasti olla meillä töissä. Kannustava ja hyvä ilmapiiri ei ole tyky-päivien pakkohokema vaan totisinta totta tule vaikka itse toteamaan.
– S
aat käyttöösi kunnon työauton, puhelimen ja läppärin, joilla kehtaa kurvailla tapaamisiin, soitella asiakkaille ja pitää vaikka fiilispäiväkirjaa.
– 
Sijaitse missä haluat! Voit tehdä myyntiä osittain myös etänä, kunhan kauppa käy.
– 
Vaikka edustamme markkinajohtajaa ja olemme vauhdilla kasvava toimija, emme ole jähmeä korporaatio. Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työkuvaasi ja myös yrityksemme kehittämiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa, mutta myyntialueemme on koko Etelä-Suomi. 

Vetäise meiltä jalat alta hakemuksellasi 6.8. mennessä.
Perinteinen hakemus käy mainiosti, mutta myyjänähän toki tiedät, että vain tulokset merkitsevät: tyyli on siis vapaa! Hae kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelumme käynnistyvät välittömästi,
ja täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä.

Lisätietoja saat Patrick Söderlundilta puhelimitse 0440551447 tai sähköpostilla patrick.soderlund@sortimo.fi

YHTEYSTIEDOT

Suomen Autokaluste Oy
1985271-3
Konetie 8, 04300 Tuusula
044 210 7001
myynti(at)sortimo.fi