SR5

VIIDENNEN SUKUPOLVEN HYLLYRATKAISU
SÄILYTYSJÄRJESTEMÄ JOKA MAKSIMOI TUOTTAVUUDEN

 • Tehosta työ huippuunsa –
  muunneltavissa juuri sinun tarpeisiin
 • Kuormatilan maksimaalinen hyödyntäminen –
  uusi rakenne, lisää säilytysratkaisuja, enemmän tilaa
 • Laske kustannuksia – optimoi kuljetustarve
  pienempi auto sekä kevyet kalusteet säästävät kokonaiskustannuksissa
 • Liiku älykkäästi – ota kaikki tarvittava mukaan
  aikaa ei kulu tavaroiden etsimiseen, kaikki helposti ja nopeasti käden ulottuvilla
 • Kuljeta turvallisesti – törmäystestattu
  Kaikki Sortimo-tuotteet on testattu todellisissa olosuhteissa. SR5 pysyy paikallaan myös äärimmäisissä tilanteissa, tarjoten maksimaalisen turvallisuuden kuormalle ja matkustajille.
 • Testattua laatua Saksasta –
  Sortimo-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista

MIKSI SR5

Tilan käyttö

Tehokkuus

Turvallisuus

Laatu

Tilan käyttö

SR5: n jokainen yksityiskohta rakentaa työpäivääsi ammattimaisesti ja tuottavasti. Suurin mahdollinen kuormaustilan käyttö onnistuu nyt paremmin, koska uuden runkorakenteen ansiosta hylly on voidaan asentaa mahdollisimman lähelle seinää. Runkona toimivien alumiinisten päätyelementtien ansiosta myös lattialle jää enemmän tilaa, lisäksi kapeat päätyelementit eivät peitä näkyvyyttä.

SR5:n nerokkuutta lisää mahdollisuus asentaa hyllylevyt seinälinjan mukaisesti – näin usein vajaa käytölle jäävä yläosa saadaan myös tehokkaaseen käyttöön.

Tehokkuus

SR5:n tähtäimenä on työn tehostaminen huippuunsa ja sitä kautta luoda yritykselle kustannustehokkainta autoilua. Hyllyjärjestelmä on suunniteltu siten, että se mahdollistaa välittömän pääsyn tarvittaviin työkaluihin ja mahdollistaa kuorman varastoinnin selkeästi ja järjestelmällisesti. SR5:n avulla pystyy optimoimaan yrityksen prosessit entisestään. Työn tekeminen on paljon kohdennetumpaa ja tehokkaampaa. Laatikot, Lokerot ja BOXX:it sekä lukuisat lisävarusteet tekevät SR5:sta täydellisen kumppanin jokaiselle ammattitaitoiselle toimijalle. Alumiinisen runkorakenteen ansiosta hyllyt ovat kevyemmät, joka tuo säästöä myös polttoainekuluissa.

Turvallisuus

SR5:n on törmäystestattu*, jotta sen käyttö olisi varmasti turvallista. Hyllylevyjen kantavuus on 100kg ja laatikoiden 90kg. Sortimo hyllyihin integroitavat Salkut ja Laatikot pysyvät kunnossa ja käyttövalmiina. SortimonProSafe kuormankiinnitysjärjestelmä pitää myös muut kyytiin otettavat tavarat paikoillaan.
*ECE R17 / ECE R44 -sertifikaatin mukaisesti.

Laatu

Sortimo-tuotteet on valmistettu Saksassa korkealaatuisista materiaaleista, ja ylpeästi korkealla ammattitaidolla. Yhdessä sisäisen testauksen ja riippumattoman sertifioinnin kanssa tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat olla turvallisin mielin kun heillä on käytössä Sortimo -järjestelmä. Miljoonat tuotteemme maailmalla todistavat ammattilaisten luottavan Sortimon laatuun.

SR5:N JOKAINEN YKSITTÄINEN OSA TUO LISÄARVOA JA TEHOSTAA TYÖSKENTELYÄ AMMATTIMAISESTI JA TUOTTAVASTI

1. Pitkän tavaran hylly

Soveltuu pitkien esineiden, kuten putkien, kaapelikanavien, vatupassien ja monien muiden esineiden säilyttämiseen sekä kuljettamiseen. Hyllyn sisältöön pääsee helposti käsiksi avaamalla sen päässä olevan luukun.

2. SR-BOXX-laatikot

Soveltuvat ihanteellisesti pienien osien ja työkalujen säilyttämiseen. SR-BOXX-laatikot voidaan integroida ulosvedettäviin kiskoihin ajoneuvokalusteisiin kuuluvien hyllyjen ylä- tai alapuolelle. Näin ollen tilan käyttö on tehokkainta. Lisävarusteena saatava kansi suojaa pölyltä ja lialta sekä ajoneuvossa että työmaalla.

3 SR-Liukulaatikko

Sortimon SR-liukutoiminto tarjoaa oivallisen vaihtoehdon vetolaatikolle, mutta se voidaan milloin tahansa myös poistaa kokonaan. Välijakajat sekä sisälaatikot tarjoavat monia mahdollisuuksia tavaroiden järjestämiseen.

4. Päätyelementit

SR5 kestävät mutta kompaktit päätyelementit ovat jokaisen SR5 hyllyn perusta ja vievät vain pienen osan lattian pinta-alaa.Tämän ansiosta tavarat näkyvät yhdellä silmäyksellä, niihin pääsee helposti käsiksi ja lastaustilaa jää entistä enemmän. Päätyelementteihin on saatavilla lisävarusteita, joiden kiinnitys onnistuu portaattomasti sopivalle korkeudelle.

5. Hyllyt

Hyllyä voidaan liikutella eteen- tai taaksepäin. Näin SR5-hylly mukautuu ajoneuvon muotoon ja keskelle jää mahdollisimman paljon tilaa lastaamista ja liikkumista varten. Usein vajaakäytölle jäävä ajoneuvon yläosakin pääsee näin tehokkaalle käytölle. Valittavissa useita erilaisia ratkaisuja: Edestä avoimet hyllyt BOXX-laatikoita varten matalalla ja korkealla reunalla tai suojaluukulla varustettuina. Kaikkien hyllyjen alle voidaan liittää SR-laatikot.

6. My-Sortimo tarrat

Tavaroiden järjestystä voidaan täydentää Sortimo-värikoodeja käyttävillä etiketeillä. Tämä on olennaista tehokkaan työskentelyn kannalta.

7. Vetolaatikot

Kokonaan ulosvedettyinä vetolaatikot tarjoavat parhaan hyödyn. Muiden SR5-osien tapaan ne ovat anodisoidun alumiinipinnan ansiosta erittäin kestäviä. Kokonaan ulos vedettyinä vetolaatikot tarjoavat parhaan yleissilmäyksen ja nopean käsiksi pääsyn työkaluihin, ruuveihin ja varaosiin. Kuten muutkin SR5-osien tapaan ne ovat anodisoidun alumiinipinnan ansiosta hyvin kestäviä.

Lisäratkaisut

Hilti - bosch ja mukaan otettavat salkut

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman suuri lisäarvo päivittäisessä työssä myös muiden toimijoiden tuotteilla. Siksi teemme yhteistyötä ammattilaisille työkaluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Muun muassa Hiltin ja Boschin salkut ovat yhteensopivia Sortimo järjestelmien kanssa, mikä tekee työkalujen käytöstä tehokasta, siistiä ja turvallista.

Kuormansidonta

ProSafe-kuormansidonta järjestelmällä kuormien ammattimainen sidonta on helppoa, nopeaa ja turvallista. Laajasta ProSafe varusteiden valikoimasta löytyy ratkaisu, kun tarvitsee sitoa kyytiin otettavia paketteja, tuotteita tai koneita.

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Tavoitat meidät myös: