AluCaddy foldable 150kg

SKU: ZCAKL Category:

Description

Voit kuljettaa BOXX-koneitasi ja tilaa vieviä tavaroita vaivattomammin ja tehokkaammin taitettavalla AluCaddy -laitteella haluamaasi käyttöpaikkaan. AluCaddy, jonka kantavuus on 150 kg, on käytännöllinen apu materiaalien päivittäiseen kuljetukseen.
Caddy on valmistettu alumiinista ja on siten erittäin tukeva ja samalla kevyt ja helppo kuljettaa. Koska AluCaddy on taitettava, se voidaan pakata kasaan pois autostasi, mikä säästää paljon tilaa. Kuljetusjärjestelmä on käyttövalmis vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Hyötykuorma voidaan kiinnittää Caddyyn integroidun säädettävän hihnan avulla, jolla on pikalukitus. Caddyn vastakkaisissa olkaimissa on uria. Säännöllisesti kuljetettavat esineet voidaan kiinnittää sopivalla koukkuadapterilla ja viedä määränpäähänsä ilman työlästä kuljetusta.
The Caddy is made of aluminium and is thereby very sturdy and at the same time light-weighted and easy to transport. As the AluCaddy is foldable it can be stowed away in your vehicle, saving you a great deal of space. The transport system is ready for application in just a few simple steps.
The payload can be fixated to the Caddy by means of the integrated adjustable strap with a quick release fastener. There are grooves present in the cross braces of the Caddy. Regularly transported objects can be fixated with the aid of an appropriate hook-in adapter and brought to their destination without laborious hauling.

Additional information

Weight 6 kg
Dimensions 490 × 490 × 1,09 mm
ID

801014905

Väri