Autoassistant UK

SKU: AAS UK Category:

Description

Automaattinen apulaite toimii käytännöllisinä alustana kirjoittamisessa, asiakirjojen, tilausten ja lähetyslomakkeiden järjestämisen apuvälineinä sekä monipuolisina papereina. Muistiinpanojen säädettävän kiinnitysvälineen, kahden kansiota ja esitteitä olevan säilytystaskun ja 1,5 litran juomapullon syvennyksen ansiosta. , sinulla on aina tärkeät asiat tapaamisillasi käsillä. Lisävarastointitilaa asiakirjoille löytyy kirjoitusalustan alapuolelta. Tämä iso osasto voidaan myös jakaa valinnaisella väliseinällä siten, että kaksi lokeroa on käytettävissä.
Autoassistentti kiinnitetään nopeasti matkustajan istuimeen selkänojan kiinnityskiinnikkeellä niskatuen ja turvavyön alla. Tämä tarkoittaa, että automaattinen apuväline ja tarvikkeet ovat turvallisia täydellisessä hätäjarrutuksessa tai mutkissa. Harmi siitä, että astiat liikkuvat edestakaisin istuimella, on nyt menneisyyttä; Lisäksi asiakirjat ovat kunnossa ja tulet asiakkaallesi kaikilla asiaankuuluvilla papereilla suoraan käsillä.
Huomaa: Jos kyseessä on sähköinen niskatuki, tarvitset E-niskatuen kiinnityslevyn autoassistereille (tuotenumero: 1000004023).

Additional information

Weight 7 kg
Dimensions 622 × 340 × 390 mm
ID

1000001823

Väri