LED Strip SET 1, 1 x 1000

SKU: LED-S 1000 S 1X Category:

Description

(I253, “”en””, “”fi””)”);”LED nauha asetetaan 1 sisältää yhden LED-nauhat, pituus 1 m, kaapelin kiinnitys kitti kaksisuuntainen kytkentä, 2 kaksitiekytkimet, ja kaksi keltainen signaalin etikettien löytää kaksisuuntainen kytkin helposti.
LED nauhat voidaan asentaa ilman poraus ajo”&”neuvoon, kiitos niiden itseliimautuva takapuolelle. Kanssa päivänvalo valkoinen (5700 K) värilämpötila ja n. 60 LED juoksumetriä kohden, jotka tuottavat valaistus virran 390 lm / m, on taattu jatkuva valaistus ajoneuvon sisätilan. Pimeässä talvikuukausina”&” olet optimaalisen yleiskuvan sisällöstä auton myöten pienintäkään kulmat.
LED-nauha on erittäin kompakti ja se voidaan käytännössä asentaa poikittaistukeen ajoneuvon heikentämättä saatavilla sisäkorkeus. Ja se on myös mahdollista asentaa sen van raastava”&” järjestelmä, esimerkiksi valoon yksittäisiä hyllyille. Se on hyvin yksinkertainen liittää: rasva substraatin, anna kuivua, poista suojakalvo liimapinnan ja paina nauhan päälle pinnalle.
LED-nauha on 2 metriä pitkä kiinteä liitäntäkaapeli. Liuska voidaan “&”lyhentää tahansa haluttuun pituuteen saksilla (leikkaus kohdat joka 5 cm).
Liuska on sallittu vain sopivan back-up sulake ajoneuvon sähköjärjestelmästä.”)

Additional information

Weight 1 kg
ID

1000014041