LED Strip SET 4, 4 x 1000

SKU: LED-S 1000 S 4X Category:

Description

(I256, “”en””, “”fi””)”);”LED liuska asetetaan 4 sisältää neljä LED-nauhat, kukin 1 m pitkä, kaksi kaapelin kiinnittämiseen sarjoja kaksisuuntainen kytkentä, 2 kaksitiekytkimet, ja kaksi keltainen signaalin etikettien löytää kaksisuuntainen kytkin helposti.
LED nauhat voidaan asen”&”taa ilman poraus ajoneuvoon, kiitos niiden itseliimautuva takapuolelle. Kanssa päivänvalo valkoinen (5700 K) värilämpötila ja n. 60 LED juoksumetriä kohden, jotka tuottavat valaistus virran 390 lm / m, on taattu jatkuva valaistus ajoneuvon sisätilan. Pime”&”ässä talvikuukausina olet optimaalisen yleiskuvan sisällöstä auton myöten pienintäkään kulmat.
LED-nauha on erittäin kompakti ja se voidaan käytännössä asentaa poikittaistukeen ajoneuvon heikentämättä saatavilla sisäkorkeus. Ja se on myös mahdollista asen”&”taa sen van raastava järjestelmä, esimerkiksi valoon yksittäisiä hyllyille. Se on hyvin yksinkertainen liittää: rasva substraatin, anna kuivua, poista suojakalvo liimapinnan ja paina nauhan päälle pinnalle.
LED-nauha on 2 metriä pitkä kiinteä liitäntäkaap”&”eli. Liuska voidaan lyhentää tahansa haluttuun pituuteen saksilla (leikkaus kohdat joka 5 cm).
Liuska on sallittu vain sopivan back-up sulake ajoneuvon sähköjärjestelmästä.”)

Additional information

Weight 1 kg
ID

1000014042