LED Strip SET 5, 5 x 1000

SKU: LED-S 1000 S 5X Category:

Description

(I257, “”en””, “”fi””)”);”LED nauha sijaitsee 5 sisältää viisi LED-nauhat, kukin 1 m pitkä, kaksi kaapelin kiinnittämiseen sarjoja kaksisuuntainen kytkentä, 2 kaksitiekytkimet, ja kaksi keltainen signaalin etikettien löytää kaksisuuntainen kytkin helposti.
LED nauhat voidaan asent”&”aa ilman poraus ajoneuvoon, kiitos niiden itseliimautuva takapuolelle. Kanssa päivänvalo valkoinen (5700 K) värilämpötila ja n. 60 LED juoksumetriä kohden, jotka tuottavat valaistus virran 390 lm / m, on taattu jatkuva valaistus ajoneuvon sisätilan. Pimeä”&”ssä talvikuukausina olet optimaalisen yleiskuvan sisällöstä auton myöten pienintäkään kulmat.
LED-nauha on erittäin kompakti ja se voidaan käytännössä asentaa poikittaistukeen ajoneuvon heikentämättä saatavilla sisäkorkeus. Ja se on myös mahdollista asent”&”aa sen van raastava järjestelmä, esimerkiksi valoon yksittäisiä hyllyille. Se on hyvin yksinkertainen liittää: rasva substraatin, anna kuivua, poista suojakalvo liimapinnan ja paina nauhan päälle pinnalle.
LED-nauha on 2 metriä pitkä kiinteä liitäntäkaape”&”li. Liuska voidaan lyhentää tahansa haluttuun pituuteen saksilla (leikkaus kohdat joka 5 cm).
Liuska on sallittu vain sopivan back-up sulake ajoneuvon sähköjärjestelmästä.”)

Additional information

Weight 2 kg
ID

1000014043