NIMI??? Ei löydy MySortimon sivuilta

SKU: WM 321 Category:

Description

Kestävässä metallikotelossa WM 321 TBS kuljetat työvälineesi turvallisesti ja hyvin järjestettyyn jokaiseen toimintapaikkaan, koska metallikotelo on varustettu jakorasialla, joka jakaa kotelon neljään osastoon. Työkalut kuten pihdit ja ruuvimeisselit voidaan säilyttää turvallisesti täällä ja kuljettaa sujuvasti. Lisäksi materiaalisi lajitellaan aina niin, että sinulla on yleiskuvaus, mikä tarkoittaa, että et unohda kalliita työkaluja tai koneita. Tämä jäsennelty työskentelytapa ei vain helpota työpäiväsi, vaan myös antaa vaikutelman asiakkaasi.
Kansi erottuu käytännöllisestä yhden käden toiminnasta ja 120 asteen pysäytyskiinnikkeestä, joka luo korkeatasoisen mukavuuden päivittäisessä työohjelmassa. Kiinteästä vaahdosta valmistettu yläkannen sisustus sulkee sisäänsyöttölaatikot tiukasti ylhäältä estäen sisällön sekoittumisen. Etuosan ergonomisesti muotoiltu kahva tekee metallikotelosta erittäin mukavan käsitellä.
Muovilevyjen, laatikkotelon tai monisilmukan avulla metallikotelo voidaan integroida Sortimon ja WorkMo-moduulin pakettiautohyllyjärjestelmiin.

Additional information

Weight 3 kg
Dimensions 440 × 330 × 66 mm
ID

5228116

Väri