Pistorasian jakaja 1 in 4

SKU: ZSS 2 Category:

Description

Nelikanavainen monikanavainen pistorasia, jossa on FI / LS-toiminto, eroaa erityisen vankasta, iskun- ja halkeamienkestävästä suunnittelustaan ??ja korkealaatuisten materiaalien valmistuksesta. Todistettu 4-pisteinen kiinnitys antaa monipistorasiaan erityisen korkealaatuisen vakauden ollessa kiinnitettynä.
Kaikissa pistorasioissa on parempi suoja kosketusta vastaan ??(lastensuojus), niitä kierretään 90 astetta ja asetetaan 65 mm: n etäisyydelle toisistaan. Tämä asettelu mahdollistaa tilan optimaalisen hyödyntämisen, kun käytetään aikakytkimiä, seinävirtalähdettä, suorakulmaisia ??liittimiä tai muita ylimääräisiä leveitä laitteita peittämättä naapuripistorasioita.
Ja tietysti käyttöönotetut elektroniset komponentit noudattavat jo tulevaisuuden tiukkoja ympäristömääräyksiä valmiustilan kulutuksesta.
Kanavan pistorasialla yhdessä pakettiautotelineen kanssa voit muuttaa lastaustilasi liikkuvaksi työpajaksi ja työskennellä myös ulkona työskentelypaikallasi korjaamalla tai säätämällä tarvittaessa.
Tekniset yksityiskohdat:
– kestävä kanavainen moniliitäntä FI / LS-toiminnolla – 16A, 250 V ~, max. 3.600 W, IP 20, parannetulla kosketussuojauksella – FI / LS-kytkimellä (B 16 A / 30 mA) – liitäntäkaapeli 1,4 m pitkä, H05VV-F3G1,5 mm²
Asennus ja käyttö ajoneuvossa tai sen ulkopuolella on sallittua vasta testauksen ja vaaditun käyttötarkoituksen noudattamisen jälkeen.

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 483 × 71 × 83 mm
ID

801009972

Väri