Pistorasian jakaja 1

SKU: ZSS 1 Category:

Description

Viisinnapainen monipistorasia, jossa on valaistu kytkin, eroaa erityisen kestävästä, iskun- ja halkeamankestävästä suunnittelustaan ??ja korkealaatuisten materiaalien valmistuksesta. Todistettu 4-pisteinen kiinnitys antaa monipistorasiaan erityisen korkean vakauden, kun se on kiinteä.
Kaikissa pistorasioissa on parempi suoja kosketusta vastaan ??(lastensuojus), niitä kierretään 90 astetta ja asetetaan 65 mm: n etäisyydelle toisistaan. Tämä asettelu mahdollistaa tilan optimaalisen hyödyntämisen, kun käytetään aikakytkimiä, seinävirtalähdettä, suorakulmaisia ??liittimiä tai muita ylimääräisiä leveitä laitteita peittämättä naapuripistorasioita.
Turvapistorasian nauhan ja pakettiautotelineen avulla voit muuttaa lastaustilasi liikkuvaksi työpajaksi ja työskennellä myös ulkona työskentelypaikallasi korjaamalla tai säätämällä tarvittaessa.
Ja tietysti käyttöönotetut elektroniset komponentit noudattavat jo tulevaisuuden tiukkoja ympäristömääräyksiä valmiustilan kulutuksesta.
Tekniset yksityiskohdat:
– 16 A, 250 v, maks. 3.600 w, IP 20 parannetulla kosketussuojauksella kytkin, 2-nastainen, valaistu, liitäntäkaapeli 1,4 m pitkä, H05VV-F3G1,5 mm²
Asennus ja käyttö ajoneuvossa tai sen ulkopuolella on sallittua vasta testauksen ja vaaditun käyttötarkoituksen noudattamisen jälkeen.

Additional information

Dimensions 483 × 71 × 59 mm
ID

801009971

Väri