STS 2.0 PEEX 16 2 poikkipalkkinen Eco PS OS

SKU: STS 2.0 PEEX OS5 Categories: , Tag:

Description

Integroitu kuormankiinnitysjärjestelmä sisältyy jo TopSystem Set Eco ProSafe Peugeot Expertiin. ProSafe sisällytetään TopSystem-kattohyllyn koko poikkiprofiilin pituuteen. Seurauksena on, että ProSafe-kiinnityshihnat voidaan helposti ja nopeasti kiinnittää koko pintaan ilman, että tarvitset lisävarusteita. Lisäksi kumisisäkkeiden kiinnittäminen poikkipalkkiin estää kuorman siirtymistä, mutta myös suojaa sitä vaurioilta. ProSafe on Sortimon ammattimainen kuormankiinnitysjärjestelmä. Sitä voidaan käyttää ajoneuvon valmistajan alkuperäisissä kiinnityspisteissä, Sortimo pakettiautohyllyjärjestelmässä ja myös ajoneuvon lattiaan integroiduissa kiinnityskohdissa. Asentamalla ProSafe kattohyllyllesi, sinulla on nyt integroitu kuormankiinnitysjärjestelmä koko ajoneuvoosi, ts. yksi kiinnitysjärjestelmä sopii kaikille.

TopSystem Set Eco ProSafe Peugeot Expert voidaan asentaa seuraaviin ajoneuvotyyppeihin:
– Peugeot Expert mallista vuodesta 2016 lähtien, pyörän pohja 2925 mm ja 3275 mm, matala katto (H1) (sopii vain kaksioveisiin oviversioihin)
Sarja koostuu kahdesta poikkipalkista, joiden pituus on 1450 mm, jolloin kattopinta voidaan hyödyntää täysimääräisesti. TopSystem varmistaa siten, että suurin lastausalue on käytettävissänne.
Asennusmateriaali ja tukijalat sisältyvät jo TopSystem Set Eco ProSafe -sarjaan.

Additional information

ID

1000011406

Väri