STS 2.0 TOPR 12 3 poikkipalkkinen Eco PS OS

SKU: STS 2.0 TOPR OS6 Categories: , Tag:

Description

Integroitu kuormankiinnitysjärjestelmä sisältyy jo TopSystem Set Eco ProSafe Toyota ProAceen. ProSafe sisällytetään TopSystem-kattohyllyn koko poikkiprofiilin pituuteen. Seurauksena on, että ProSafe-kiinnityshihnat voidaan helposti ja nopeasti kiinnittää koko pintaan ilman, että tarvitset lisävarusteita. Lisäksi kumisisäkkeiden kiinnittäminen poikkipalkkiin estää kuorman siirtymistä, mutta myös suojaa sitä vaurioilta. ProSafe on Sortimon ammattimainen kuormankiinnitysjärjestelmä. Sitä voidaan käyttää ajoneuvon valmistajan alkuperäisissä kiinnityspisteissä, Sortimo pakettiautohyllyjärjestelmässä ja myös ajoneuvon lattiaan integroiduissa kiinnityskohdissa. Asentamalla ProSafe kattohyllyllesi, sinulla on nyt integroitu kuormankiinnitysjärjestelmä koko ajoneuvoosi, ts. yksi kiinnitysjärjestelmä sopii kaikille.

TopSystem Set Eco ProSafe Toyota ProAce voidaan asentaa seuraaviin ajoneuvotyyppeihin:
– Toyota ProAce mallista vuodesta 2016, pyörän kanta 3275 ja 3275 mm L2, matala katto (H1) (sopii vain kaksioveisiin oviversioihin)
Sarja koostuu kolmesta poikkipalkista, joiden pituus on 1450 mm, jolloin kattopinta voidaan hyödyntää täysimääräisesti. TopSystem varmistaa siten, että suurin lastausalue on käytettävissänne.
Asennusmateriaali ja tukijalat sisältyvät jo TopSystem Set Eco ProSafe -sarjaan.

Additional information

ID

1000011416

Väri