Työkalukotelo 351 sis. Jakajat

SKU: WM 351 Category:

Description

Kestävässä metallikotelossa WM 341 TBS kuljetat työkalut turvallisesti ja hyvin järjestettyyn jokaiseen toimintapaikkaan, koska metallikotelo on varustettu jakorasialla, joka jakaa kotelon neljään osastoon. Työkalut kuten pihdit ja ruuvimeisselit tai sähkötyökalut, kuten porat ja kulmahiomakoneet, voidaan turvallisesti sijoittaa tänne ja kuljettaa sujuvasti. Lisäksi materiaalisi lajitellaan aina niin, että sinulla on yleiskuvaus, mikä tarkoittaa, että vältetään mahdollisuus unohtaa kalliit työkalut tai koneet. Tämä jäsennelty työskentelytapa ei vain helpottaa työpäiväsi, mutta myös tehdä asiakkaillesi vaikutuksen.
Kansi erottuu käytännöllisestä yhden käden toiminnasta ja 120 asteen pysäytyskiinnikkeestä, joka luo korkeatasoisen mukavuuden päivittäisessä työohjelmassa. Kiinteästä vaahdosta valmistettu yläkannen sisustus sulkee sisäänsyöttölaatikot tiukasti ylhäältä estäen sisällön sekoittumisen. Etuosan ergonomisesti muotoiltu kahva tekee metallikotelosta erittäin mukavan käsitellä.
Muovilevyjen, laatikkotelon tai monisilmukan avulla metallikotelo voidaan integroida Sortimon ja WorkMo-moduulin pakettiautohyllyjärjestelmiin.

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 440 × 330 × 170 mm
ID

5228741

Väri