SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

Uuden sukupolven ajoneuvokalusteet

Saksalainen Sortimo on autokalustuksen aatelia jo vuodesta 1970. Anna yrityksestäsi ammattimainen kuva ja palkitse asentajasi työmukavuudella, joka hakee vertaistaan. Kaikki tuotteet sinun työvälineillesi suunniteltuna ja viimeistä mutteria myöten asennettuna.

Uusi SR5-autokalustejärjestelmä on autokalustesuunnittelun huipputuote, jonka muunneltavuus on omassa luokassaan. Kevyempänä ja pienempään tilaan mahtuvana se on ekologinen, ergonominen ja tyylikäs, kestävyydestä tinkimättä. Erilaiset liikkuvaan työhön suunnitellut ratkaisut mahdollistavat myös autosta kokonaan luopumisen.

Kaikki Sortimon kalusteet ovat kolaritestattuja.

isolle yritykselle

Markkinoiden parhaat kalusteet koko yrityksen pakettiautoihin helposti ja nopeasti. Henkilökohtainen ja nopea palvelu ympäri vuorokauden.

Pienyrittäjälle

Pakettiauto on liikkuvan yrittäjän tärkein työkalu. Suunnitellaan sinulle liikkuva työpiste, joka helpottaa jokaista työpäivääsi ja luo toiminnallesi ammattimaiset puitteet.

Teemme sen helpoksi

Sortimon autokalusteissa on vaihtoehtoja yhtä paljon kuin käyttäjiä ja käyttötarkoituksia. Ammattilaisemme osaavat tarjota parhaat vaihtoehdot sinun tarpeisiisi. Tuotteiden osat löytyvät kotimaan varastoistamme valmiina, ja asentajamme kokoavat ne sinulle avaimet käteen. Soita tai tule käymään, niin tehdään homma helpoksi.

Ammattimaisuutta

"Ehdottomasti suosittelen kaikille. Meillä on Sortimon tarrat autoissa ihan siitä syystä, että muutkin ymmärtäisivät ostaa hyvät kalusteet autoihinsa."

Mika Murtola, CS CraneService

Ota yhteyttä