SORTIMO

Pakettiautosi varustelu on vain klikkauksen päässä.

RÄÄTÄLÖIDYT HYLLYRATKAISUT

isolle yritykselle

Markkinoiden parhaat kalusteet  yrityksen pakettiautoihin helposti ja nopeasti. Räätälöidyt hyllyratkaisut yrityksen tarpeisiin. Henkilökohtainen ja nopea palvelu ympäri vuorokauden.

Pienyrittäjälle

Pakettiauto on liikkuvan yrittäjän tärkein työkalu. Suunnittelemme sinulle liikkuvan työpisteen, joka helpottaa jokaista työpäivääsi ja luo toiminnallesi ammattimaiset puitteet.

vakuuttava työpiste

”Kehtaa avata asiakkaan pihassa. On ammattimaisen näköistä, kun tavarat on siististi hyllyissä. Se on tavallaan brändijuttu myös."

Mika Murtola, CS CraneService

Uuden sukupolven autokalustejärjestelmä

Anna yrityksestäsi ammattimainen kuva ja palkitse itsesi, sekä asentajasi työmukavuudella, joka hakee vertaistaan. Kaikki ratkaisut sinun työvälineillesi suunniteltuna ja viimeistä mutteria myöten asennettuna. 

Uusi SR5-autokalustejärjestelmä on autokalustesuunnittelun huipputuote, jonka muunneltavuus on omassa luokassaan. Kevyempänä ja pienempään tilaan mahtuvana se on ekologinen, ergonominen ja tyylikäs, kestävyydestä tinkimättä. 

Kaikki Sortimon kalusteet ovat kolaritestattuja.

Kestävä ratkaisu

"Ehdottomasti suosittelen kaikille. Meillä on Sortimon tarrat autoissa ihan siitä syystä, että muutkin ymmärtäisivät ostaa hyvät kalusteet autoihinsa."

Mika Murtola, CS CraneService

Teemme sen helpoksi

Sortimon autokalusteissa on vaihtoehtoja yhtä paljon kuin on käyttäjiä ja käyttö-tarkoituksia. Ammattilaisemme osaavat tarjota parhaat vaihtoehdot sinun tarpeisiisi, ja asentajamme kokoavat ne sinulle avaimet käteen. Soita tai tule käymään, niin tehdään homma helpoksi.

Ota yhteyttä

Lataa opas ja lue
miten säästät aikaa ja rahaa

 

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.