SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

SORTIMO

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.

SR5-autokalustejärjestelmä – sillä tehokas johtaminen vaatii välineet

Sortimon SR5-autokalustejärjestelmä on luotu työkaluksi tehokkaaseen johtamiseen. Järjestelmän taustalla on Lean-johtamisesta ponnistava 5S-filosofia: Sort, Set in order, Shine, Standardize, Sustain.

Tehokkuutta

SR5-autokalustejärjestelmä nopeuttaa työntekoa, mahdollistaa yhtenäiset työtavat ja parantaa sijaisten työtehoa. Kaikille tavaroille on oma paikkansa sen mukaan, mitä käytetään useimmin, ja harvoin tarvittukin työkalu löytyy helposti järjestelmäkartasta.

Turvallisuutta

Koska turvallisuus on Sortimolle tärkeää, ovat kaikki autokalusteemme kolaritestattuja. Testatut kalusteemme pitävät työkalut ja tavarat paikoillaan, ennen kaikkea suojaamaan ihmisiä, mutta myös työkaluja ja tarvikkeita.

Taloudellisuutta

Leasing- ja polttoainekulut pienenevät, kun työkalut mahtuvat tehokkaan säilytysjärjestelmän ansiosta pienempiin autoihin.

Kohti ekologisempaa tulevaisuutta

Olemme menossa kohti tulevaisuutta, jossa jokaisella asentajalla ei voi olla omaa autoa. Sortimo tarjoaa jo nyt ratkaisut liikkuvaan työhön ilman pakettiautoa. Sortimo sContainer – Sortimo kontti ja WorkMo – Liikkuva työpöytä mahdollistavat autosta kokonaan luopumisen. Kun haluat kuulla lisää tulevaisuuden vaihtoehdoista juuri sinun yrityksellesi, soita.

esimerkkiratkaisuja

ammattimaisuutta

"Ehdottomasti suosittelen kaikille. Meillä on Sortimon tarrat autoissa ihan siitä syystä, että muutkin ymmärtäisivät ostaa hyvät kalusteet autoihinsa."

Mika Murtola, CS CraneService