sortimon historia

Pakettiautosi uusi elämä on puhelinsoiton päässä.
Soita meille

Sortimon historiaa ja kehityskaarta

Sortimon historian ensimmäiset tuotteet ovat olleet teräksiset työkalusalkut. Erilaiset salkut ovat edelleen merkittävä osa koko tuoteperhettä. Teräksisten salkkujen rinnalle on viime vuosina tulleet muoviset pientarvikesalkut. Kaikki salkut ovat ajoneuvossa osana koko kalustekokonaisuutta. Salkuille on hyllystössä oma paikka joko hyllytasolla tai vetolaatikoston sijasta salkkulavetilla. Eri tuotesarjan salkut ovat varustettavissa eri käyttötarpeisiin joko tilanjakajilla tai muovilokeroilla. 

25-vuotiaana Sortimon perustaja Herbert Dischinger avasi kiinnikkeiden tukkumyynnin Augsburgissa, Saksassa. Hän myi kauppiaiden tarvikkeita, kuten ruuveja ja tulppia. Vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin tuotevalikoima laajeni sisältämään porat, tikkaat ja kaiken, mitä he voivat tarvita. 13 vuoden liiketoiminnan jälkeen Herbert Dischinger sai idean: hän kehitti muovista valmistetut pienet lisälaatikot, jotka sopivat tarkasti metallikoteloon, KM 321, muttereille, ruuveille ja kaikille pienille komponenteille. tämä oli Sortimon ja legendaarisen metallikotelon synty.

Metallikotelosta innovaatioiden johtajaksi

1973

Syntyi kuuluisa Sortimo-metallisalkku, josta tuli pian standardi.

1990

”Sortimo Equipment Systems for Service Vehicles GmbH” tuli ”Sortimo International GmbH” ja Sortimo toi markkinoille myös ensimmäisen pakettiautohyllyjärjestelmän FE1:n.

1991

FE1: n markkinoille saattaminen edellytti tuotanto- ja hallinto-osastojen laajentamista. Vuonna 1991 tämä johti peruskivin asettamiseen Zusmarshauseniin – tehdas oli valmis vain vuotta myöhemmin.

1994

Alan ensimmäisenä yrityksenä Sortimo sai korkeimman laadun DIN EN ISO 9001 -sertifikaatin, mikä tarjosi myös ponnahduslaudan yhteistyölle hyötyajoneuvojen ja autonvalmistajien kanssa.

1994

Kansainvälinen toiminta alkoi vuosina 1994-1999 perustamalla tytäryhtiöitä Ranskaan, Belgiaan, Itävaltaan, Espanjaan ja Englantiin.

1996

Sortimo esittelee ensimmäistä kertaa IAA hyötyajoneuvojen näyttelyssä Hannoverissa, Saksassa. Tästä eteenpäin Hannoverin näyttely on tärkein foorumi innovatiivisten tuotteiden ja uusien esineiden esittelyyn Sortimon maailmassa.

2001-2009

Kansainvälisen verkosto kehittyi kehittymistään vuosina 2001-2009. Tytäryhtiöitä perustettiin Tanskaan, Norjaan, Alankomaihin ja Ruotsiin.

2004

Kolmannen sukupolven pakettiauto Globelyst tuodaan markkinoille ja vahvistaa itsensä Sortimon lippulaivana.

2007

Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti, esimerkiksi L-BOXXes-perhe tai T-BOXX.

2012

Bosch ja Sortimo yhdistävät osaamistaan. BS Systemsin liiketoimintalinja on L-BOXX: n jatkuva
kehittäminen ja myynti liikkuvana ja joustavana kuljetusjärjestelmänä.

2013

Sortimo viettää 40-vuotisjuhliaan.

2015

Raikas tuuli nousee jälleen vuonna 2015 esittelemällä WorkMo – liikkuvan kuljetus-, organisointi- ja työskentelyjärjestelmän, jolla on monipuoliset käyttöönoton mahdollisuudet, sekä FlexRack – hyllyn, joka on kehitetty erityisesti kuriirien-, pakettien toimituspalveluiden tarpeisiin.

Uusi aikakausi alkaa

URBANISOINTI – kaupungit sekä ympäristötietoisuus kasvaa – maailma muuttuu. Syyt Sortimon reaktioon! ProCargo CT1 Trike mullistaa kaupunkien palvelua ja siten myös suojella ympäristöä.

Edelläkävijänä ja innovaatioiden johtajana Sortimo on kehittänyt SR5:n kanssa pakettiautohyllyjärjestelmän, joka helpottaa täydellistä työpaikan organisointia vähimmäistilassa kaikille toimijoille.

DIGITALISOINTI – lause , jota ei voida välttää. Yhteiskuntaamme ostokäyttäytyminen ja odotukset muuttuvat, mikä tarkoittaa, että vanhoja testattuja prosesseja ja järjestelmiä on tarkasteltava eri näkökulmasta ja mukautettava uusiin vaatimuksiin. Sortimo mukautuu tulevaisuuteen ja muuttuu ketteräksi kumppaniksi, jolla on monia verkottuneita palveluita sekä verkossa että offline-tilassa.