Ladattava opas

Säästä aikaa ja rahaa Sortimon hyllyjärjestelmällä.

Uuden sukupolven autokalustejärjestelmä

Saksalainen Sortimo on autokalustuksen aatelia jo vuodesta 1970. Anna yrityksestäsi ammattimainen kuva ja palkitse asentajasi työmukavuudella, joka hakee vertaistaan. Kaikki tuotteet sinun työvälineillesi suunniteltuna ja viimeistä mutteria myöten asennettuna.

Uusi SR5-autokalustejärjestelmä on autokalustesuunnittelun huipputuote, jonka muunneltavuus on omassa luokassaan. Kevyempänä ja pienempään tilaan mahtuvana se on ekologinen, ergonominen ja tyylikäs, kestävyydestä tinkimättä. Erilaiset liikkuvaan työhön suunnitellut ratkaisut mahdollistavat myös autosta kokonaan luopumisen.

Kaikki Sortimon kalusteet ovat kolaritestattuja.

Ammattimaisuutta

"Ehdottomasti suosittelen kaikille. Meillä on Sortimon tarrat autoissa ihan siitä syystä, että muutkin ymmärtäisivät ostaa hyvät kalusteet autoihinsa."

Mika Murtola, CS CraneService

isolle yritykselle

Markkinoiden parhaat kalusteet koko yrityksen pakettiautoihin helposti ja nopeasti. Henkilökohtainen ja nopea palvelu ympäri vuorokauden.

Pienyrittäjälle

Pakettiauto on liikkuvan yrittäjän tärkein työkalu. Suunnitellaan sinulle liikkuva työpiste, joka helpottaa jokaista työpäivääsi ja luo toiminnallesi ammattimaiset puitteet.

Lataa opas ja lue
miten säästät aikaa ja rahaa

 
    Ota yhteyttä