sContainer – liikuteltava varasto työmaille sekä huoltotoimiin

sContainer on helposti liikuteltavissa ja sopii jokaiseen standardisoituun kuljetus- ja logistiikkaketjuun. Sen pohja vie tilaa vain EUR-lavan verran, joten se mahtuu lähes jokaiselle työmaalle sekä teollisuuskohteisiin.Varustelemalla sContainer SR5-hyllyillä, saadaan aikaan organisoitu järjestelmä jokaiseen työkohteeseen. Työkalut, koneet ja varaosat ovat turvallisesti järjestyksessä. 

sContainer on ihanteellinen rakennustyömailla sekä teollisuuden huoltotoimissa, kohteissa mihin autoa ei voida ajaa. 

Sen isot ulkopinnat tarjoavat myös mahdollisuuden yritysten logoille tai mainoksille. 

Alla lisää SContainerin ominaisuuksista sekä kustannustehokkuudesta!

 

sContainer - yksinkertaisesti käytännöllinen

Henkilökohtainen, liikuteltava, siisti ja runsaasti tilaa hyödyttävä – sContainer on monipuolinen ja joustava kumppani huoltoteknikoille, kauppiaille ja rakennusalan työntekijöille.
 

Liikkuva varasto, varusteltavissa hyllyjärjestelmällä.

SContainer toimii liikuteltavana varastona rakennustyömailla tai huoltokohteissa huoltotyön aikana. Työkalut ja tarvikkeet ovat suoraan paikan päällä ja järjestyksessä. sContainer on ehdoton pidempiaikaisilla rakennustyömailla ja kohteissa joihin ajoneuvolla ei ole mahdollista päästä.

Pieni jalanjälki, maksimaalinen tilan käyttö.

Kaikkien sContainerin alusta on EUR-lavan mukainen. Täten ollen se on näppärä liikutella myös kapeissa olosuhteissa. Varustelemalla kontti SR5-hyllyjärjestelmällä, voidaan hyödyntää tehokkaasti sisätilat ja tavarat ovat hyvässä järjestyksessä. sContainer voidaan myös sähköistää, joka mahdollistaa esimerkiksi työkoneiden akkujen latauksen.

Täydellinen kuljetus- ja logistiikkaketjuihin

sContainer voidaan kuljettaa ja liikutella trukeilla tai nostimella, samoin liikuttaminen kuorma-autolla tai muulla rahdilla on edullista. sContainer voidaan toimittaa suoraan työkohteeseen.

Alhaiset hankinta- ja ylläpitokustannukset

sContainer on edullinen hankinta ja käyttökustannuksiltaan verrattuna huoltoajoneuvoon.
Ei huoltokustannuksia, liikennevakuutuksia eikä turhia polttoainekuluja. Ylimääräiset ajot vähentyvät, kun kaikki työkalut ovat työmaalla.