sContainer
Liikuteltava varasto työmaille sekä huoltotoimiin.

sContainer on helposti liikuteltavissa ja sopii jokaiseen standardisoituun kuljetus- ja logistiikkaketjuun. Sen pohja vie tilaa vain EUR-lavan verran, joten se mahtuu lähes jokaiselle työmaalle sekä teollisuuskohteisiin.Varustelemalla sContainer SR5-hyllyillä, saadaan aikaan organisoitu järjestelmä jokaiseen työkohteeseen. Työkalut, koneet ja varaosat ovat turvallisesti järjestyksessä. 

sContainer on ihanteellinen rakennustyömailla sekä teollisuuden huoltotoimissa, kohteissa mihin autoa ei voida ajaa. 

Sen isot ulkopinnat tarjoavat myös mahdollisuuden yritysten logoille tai mainoksille. 

Alla lisää SContainerin ominaisuuksista sekä kustannustehokkuudesta!

 

sContainer

Voit tilata kahden eri korkuista helposti verkosta vain muutamalla napsautuksella.
Osta nyt

sContainer-tarvikkeet

Voit mukauttaa sContainer -laitetta tarpeisiisi lisävarusteilla, mukaan lukien nostosilmukat.
Osta nyt

sContainer - yksinkertaisesti käytännöllinen

Henkilökohtainen, liikuteltava, siisti ja runsaasti tilaa hyödyttävä – sContainer on monipuolinen ja joustava kumppani huoltoteknikoille, kauppiaille ja rakennusalan työntekijöille.
 

Liikkuva varasto, varusteltavissa hyllyjärjestelmällä.

SContainer toimii liikuteltavana varastona rakennustyömailla tai huoltokohteissa huoltotyön aikana. Työkalut ja tarvikkeet ovat suoraan paikan päällä ja järjestyksessä. sContainer on ehdoton pidempiaikaisilla rakennustyömailla ja kohteissa joihin ajoneuvolla ei ole mahdollista päästä.

Pieni jalanjälki, maksimaalinen tilan käyttö.

Kaikkien sContainerin alusta on EUR-lavan mukainen. Täten ollen se on näppärä liikutella myös kapeissa olosuhteissa. Varustelemalla kontti SR5-hyllyjärjestelmällä, voidaan hyödyntää tehokkaasti sisätilat ja tavarat ovat hyvässä järjestyksessä. sContainer voidaan myös sähköistää, joka mahdollistaa esimerkiksi työkoneiden akkujen latauksen.

Täydellinen kuljetus- ja logistiikkaketjuihin

sContainer voidaan kuljettaa ja liikutella trukeilla tai nostimella, samoin liikuttaminen kuorma-autolla tai muulla rahdilla on edullista. sContainer voidaan toimittaa suoraan työkohteeseen.

Alhaiset hankinta- ja ylläpitokustannukset

sContainer on edullinen hankinta ja käyttökustannuksiltaan verrattuna huoltoajoneuvoon.
Ei huoltokustannuksia, liikennevakuutuksia eikä turhia polttoainekuluja. Ylimääräiset ajot vähentyvät, kun kaikki työkalut ovat työmaalla.

sContaineriin on asennettavissa nostosilmukat, tämä mahdollistaa nostamisen ja liikuttamisen myös nostureiden avulla.

Valittavissa kolmesta erilaisesta lukkovaihtoehdosta. Kustannustehokkain vaihtoehto on riippulukko. Vaihtoehtoisesti voit valita sylinterilukon tai huippuluokan elektronisen lukon, jolloin avaimia ei tarvita lainkaan.

sContainerin ulkoseinät tarjoavat erinomaista mainospinta-alaa yrityksellesi.

Alusta on eurolavan tapaan muotoiltu, jotta sContaineria voidaan siirrellä trukilla tai pumppukärryillä myös paikan päällä.

sContainer on saatavana kahdessa eri korkeudessa. Matalampi kontti (1 600 mm) soveltuu jopa kuljetettavaksi kevyillä pakettiautoilla. Korkeampi versio (1900 mm) tarjoaa luonnollisesti vielä enemmän säilytystilaa.

Suurikokoinen ovi antaa hyvin tilaa toimia. Pohjana käytetään kestävää SoboGrip-lattiaa. Varustelemalla Sortimon SR5-kalusteilla, optimoidaan tilankäyttö. Tavarat pysyvät myös hyvin paikoillaan kuljetuksessa.

Kestävä materiaali. Laadukkaat materiaalit ja massiivinen runko mahdollistaa jopa 500 kg: n kantavuuden. Verhous on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä. Muovikansi estää tehokkaasti sadeveden pääsyn kontin sisään.